ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… κυνήγι της πρόκρισης στους ομίλους από τις τρεις Κυπριακές ομάδες

Το… κυνήγι της πρόκρισης στους ομίλους από τις τρεις Κυπριακές ομάδες

Η ώρα των επαναληπτικών στα play-off του Europa League για τις ομάδες μας έφτασε.

ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλων κυνηγούν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και τα σκορ που εξασφάλισαν στους πρώτους αγώνες, τους επιτρέπουν να αισιοδοξούν.

Πρώτο αρχίζει την προσπάθεια του το ΑΠΟΕΛ, στις 17:00 στο Καζακστάν στην έδρα της Αστάνα. Το ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα και να παίξει για άλλη μια φορά σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Στις 18:30 η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται στο ΑΕΚ Αρένα την Trenčín Σλοβακίας. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Σλοβακία δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ η οποία, μπροστά στον κόσμο της, θα κυνηγήσει την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 2.

Στις 20:00 ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ με τη Βασιλεία. Απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, ο Απόλλωνας έδειξει και στον εκτός έδρας αγώνα ότι μπορεί να πετύχει την υπέρβαση. Οι Ελβετοί είχαν νικήσει με 3-2 στην έδρα τους, αποτέλεσμα το οποίο καλείται να ανατρέψει απόψε η ομάδα της Λεμεσού.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top