Ανακοινώνονται μαζικές προαγωγές στην Εθνική Φρουρά- 332 θέσεις

Ανακοινώνονται μαζικές προαγωγές στην Εθνική Φρουρά- 332 θέσεις

Τέλος σε μια στρέβλωση, η οποία υπάρχει εδώ και χρόνια, προσπαθεί να βάλει το Υπ. Άμυνας. Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο έφερε στο φως και η ιστοσελίδα μας ToThemaOnline μετά τις καταγγελίες υπαξιωματικών, πως από το 2000 παραμένουν στάσιμοι στο βαθμό του λοχία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν 332 θέσεις προαγωγής στην Εθνική Φρουρά αφού ο Υπ. Άμυνας Σάββας Αγγελίδης προτίθεται να υπογράψει δύο προαγωγές  στο βαθμό του Ανθυπασπιστή Α’, 29 στον βαθμό του Ανθυπασπιστή Β’, 98 στον βαθμό του Ανθυπασπιστή Γ’, 99 θέσεις Αρχιλοχία και 104 στο βαθμό του Επιλοχία.

Το «νερό μπήκε στο αυλάκι» καθώς η Βουλή αποπαγοποίησε τις πιο πάνω θέσεις προαγωγής, ενώ τέθηκε σε ισχύ ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός νόμος του 2018 με τον οποίο δημιουργήθηκαν νέες θέσεις υπαξιωματικών στον προϋπολογισμό του Υπ. Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.