ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον γνωστό ‘Φάντη’ – Μεγάλα χρηματικά ποσά στην κατοχή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον γνωστό ‘Φάντη’ – Μεγάλα χρηματικά ποσά στην κατοχή του

Χειροπέδες στον 54χρονο Γιώργο Σταύρου άλλο «Φάντη» πέρασε τα ξημερώματα της Δευτέρας 03/09, ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού.

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας 03/09 και τέθηκε υπό κράτηση 54χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και για κατοχή, φύλαξη και εμπορία αδασμολόγητων εμπορευμάτων.

Ο 54χρονος ανακόπηκε για έλεγχο πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ενώ οδηγούσε το όχημα του σε περιοχή της Λεμεσού.

Σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν 500 πακέτα τσιγάρα, διαρρηκτικά εργαλεία, μία κουκούλα, ένας μάλλινος σκούφος, δύο ζεύγη μάλλινα γάντια, το χρηματικό ποσό των 16.405 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 20.865 τουρκικών λιρών. Επίσης, εντοπίστηκαν δύο ζεύγη πινακίδων εγγραφής οχημάτων.    

Ο 54χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να σημειώσουμε πως το ενλόγω πρόσωπο έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Τελωνείων διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.