ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Λέβι! Τι είπε για Λάτσι, τις προτάσεις από άλλες ομάδες και το ΜΕΛΛΟΝ του

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Λέβι! Τι είπε για Λάτσι, τις προτάσεις από άλλες ομάδες και το ΜΕΛΛΟΝ του

Ο Ισραηλινός τεχνικός της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ.

Δείτε επίσης: ΑΠΑΝΤΗΣΕ για Λέβι και όσα έγιναν ο Παντελή…

Ο τεχνικός της Κυρίας μίλησε για την πορεία του στην Ανόρθωση, τον αποκλεισμό από τη Λάτσι και τι έφταιξε, τις προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά και την προοπτική της Εθνικής Ισραήλ.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

«Ανέλαβα την ομάδα πριν δυόμισι χρόνια όταν η ομάδα ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση και μετά ήρθε ο πρόεδρος, με τον οποίο καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο πρώτο γκρουπ. Δημιουργήσαμε μία ομάδα που κατάφερε να τερματίσει τρίτη και να προκριθεί στο Εuropa League, μετά από πέντε χρόνια. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την Ευρώπη όμως μερικές φορές υπάρχουν και οι αποτυχίες».

«Είχαμε 75% κατοχή με την Λάτσι και δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε το παιγνίδι. Πιθανόν να μην ήμασταν αρκετά έτοιμοι για να αγωνιστούμε στην Ευρώπη».

«Είχα προσφορές το καλοκαίρι από ομάδες του Ισραήλ, αλλά από τη στιγμή που υπέγραψα στην Ανόρθωση τίποτε άλλο δεν με ενδιέφερε».

«Τον περασμένο χρόνο θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη και τα καταφέραμε. Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά με καλά αποτελέσματα. Μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα την φετινή χρονιά».

«Ο κάθε προπονητής θέλει να γίνει προπονητής της χώρας του κάποια μέρα. Πιστεύω ότι αυτή η μέρα για έρθει και για μένα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top