ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΕΛΙΞΗ με Λόρα και Αλμπίν στην Ομόνοια – Πόσα τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μέχρι στιγμής

ΕΞΕΛΙΞΗ με Λόρα και Αλμπίν στην Ομόνοια – Πόσα τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μέχρι στιγμής

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Άστρα ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εθνική, τον Λόρα, τα διαρκείας και άλλα αρκετά.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας…

“Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική Κύπρου σε αυτό το νέο θεσμό. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Αναμένουμε τα παιχνίδια. Το παράδειγμα της Ισλανδίας είναι εκεί, μια χώρα μικρότερη κατάφερε να δώσει το παρών της σε μεγάλες διοργανώσεις”.

Για τις απουσίες της Ομόνοιας λόγω Εθνικής…

“Πέραν από τον Παναγή και Κούσουλο, ο Ραμίρεζ βρίσκεται με την Εθνική της Κόστα Ρίκα και οΤζαρσίνιο Αντόνια βρίσκεται με την Εθνική του Κουρασάο. Για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας “Ο Μότα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ανάλογα με την αγωνιστική του ετοιμότητα θα εξεταστεί το ενδεχόμενο επανεγγραφής του τον Γενάρη. Ο Κατελάρης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Δουλεύει σκληρά με συνέπεια. Μέσα από αξιολόγηση που θα γίνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα θα εκτιμήσουμε το πότε θα επιστρέψει πίσω. Ο Χουάν Αλμπίν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, εκτός απροόπτου. Ο Χριστοφή κάνει φυσικοθεραπεία, δύσκολα θα προλάβει την Ένωση. Θα διεξαχθούν οικογενειακά διπλά, θα είναι ανταγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα σε εγρήγορση. Είναι μια ιδιαίτερη χρονική περίοδος η συγκεκριμένη. Η ομάδα θα παραμείνει για τρεις εβδομάδες χωρίς παιχνίδι»

Για τον Λόρα…

“Δεν αποκλειεται να χρησιμοποιηθεί στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό θα αποφασιστεί παραμονές του αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθούσε την προετοιμασία μιας ομάδας 3ης κατηγορίας στην Ισπανία. Έχουμε αναμιση εβδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε με τον παίκτη”. Για την κάρτα φιλάθλου… «Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει τα αποτελέσματα θα τα αξιολογήσουμε σε βάθος χρόνου. Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία. Θα περιμένουμε, να δούμε στην πορεία και να τοποθετηθούμε».

Για το κλίμα στην ομάδα…

«Οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν την παρουσία τους στην Ομόνοια. Ήταν επιδίωξη να ήταν ευχαριστημένοι και να νιώθουν άνετα στην ομάδα. Βάζουμε τα θεμέλια και τις βάσεις για να είμαστε έτοιμη στις δύσκολες στιγμές” Για τα διαρκείας… «Είμαστε στα 4900 εισιτήρια διαρκείας περίπου. Ο κόσμος της Ομόνοιας στήριξε αυτή την νέα προσπάθεια» Για τον Λοΐζο Κουκουμά… «Κάθε βοήθεια για τον Λοΐζο είναι σημαντική. Δίνει μια μεγάλη μάχη, το παλεύει»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top