ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η μέρα που η Εθνική Κύπρου ΣΟΚΑΡΕ όλη την Ευρώπη!

ΒΙΝΤΕΟ: Η μέρα που η Εθνική Κύπρου ΣΟΚΑΡΕ όλη την Ευρώπη!

5 Σεπτεμβρίου 1998. Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου μαζεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τα προκριματικά του Γιούρο 2000. Η Εθνική Κύπρου ήταν έτοιμη να αγωνιστεί με την Εθνική Ισπανίας. Κανείς δεν περίμενε πως εκείνη τη μέρα η ομάδα του μικρού νησιού θα διέλυε την υπερδύναμη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, Ισπανία. Όλοι εκτός από ένα άτομο.

Η απόφαση αυτή των επιτελών του αγώνα, στάθηκε μια ευτυχέστατη συγκυρία για τον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό, Πανίκο Γεωργίου, κληθείς από την αθλητική σύνταξη του «Φιλελευθέρου» να μιλήσει για τον αγώνα. Ο τεχνικός, που παρακολούθησε την προπόνηση των Ισπανών, κατέγραψε τα πάντα. Από το αρχικό σχήμα μέχρι τις στατικές εκτελέσεις. Στο τέλος, ο Πανίκος Γεωργίου έγραψε σε μια κόλλα χαρτί την κυπριακή ενδεκάδα και είπε: «Με τους παίκτες που έχουμε και με την τακτική που θα ακολουθήσουμε, θα τους νικήσουμε τους Ισπανούς και θα με θυμηθείτε!».

Δείτε ολόκληρο το θέμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top