ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις Μπεν Σιμόν για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Νορβηγία

Οι δηλώσεις Μπεν Σιμόν για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Νορβηγία

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η Εθνική Ανδρών Κύπρου πριν την τελευταία προπόνηση για την αυριανή πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών στο χωρητικότητας 28.000 θεατών Στάδιο Ullevaal που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Νορβηγίας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μας, Μπεν Σιμόν, δήλωσε αρχικά «Είναι μια νέα αρχή, και ανυπομονούμε για την πρόκληση. Είμαστε στη μέση μιας διαδικασίας, αλλάζουμε γενιά. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή εθνική ομάδα, πιστεύω στους παίκτες και το τι κάνουν. Έχουμε μεγάλες ελπίδες γι’ αυτή την διοργάνωση. Το κάθε νέο ξεκίνημα δίνει νέες ελπίδες. Έχουμε τους δικούς μας στόχους, να αυξήσουμε την αξία της ομάδας και να πείσουμε τον κόσμο της Κύπρου. Όσο αφορά τη διοργάνωση θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο.  Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, στην οποία έχουμε σεβασμό όμως έχουμε τους δικούς μας στόχους.. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε πολύ καλό κλίμα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε στην διοργάνωση. Έχουμε πίστη στην δική μας ομάδα».

Σε ερώτηση τι παιχνίδι αναμένει αύριο σχολίασε «Οι δύο ομάδες ξέρουν η μία το παιχνίδι της άλλης χωρίς αμφιβολία έχουν παρακολουθήσει η μια την άλλη. Η Νορβηγία έχει ένα νέο προπονητή που αναμφίβολα θα δώσει τις δικές του οδηγίες στην ομάδα του. Η προετοιμασία είναι σε δύο σκέλη, στο τακτικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι, ανταγωνιστικό. Έχουμε και εμείς ως Κύπρος μια καλή ομάδα και μπορούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς το αυριανό».

Κατά το πόσο εάν θεωρεί ότι υπάρχουν παίκτες – κλειδιά στην Εθνική Νορβηγίας παρατήρησε «Υπάρχουν αλλά δεν θέλω να τους κατονομάσω. Θέλω να τους κρατήσω για τον εαυτό μου».

Εάν η φετινή Εθνική Κύπρου είναι καλύτερη από αυτή που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν την Εθνική Νορβηγίας ο Μπεν Σιμόν υπογράμμισε «Κάθε διοργάνωση είναι διαφορετική. Κυρίως σε αυτή τη διοργάνωση, σε αυτό τον όμιλο, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν τις υπόλοιπες. Η Κύπρος έιναι μια καλή ομάδα η οποία προσπαθεί να πετύχει κάποια πράγματα που δεν πέτυχε στο παρελθόν και θεωρώ ότι θα γίνει μια καλή προσπάθεια για να τα καταφέρουμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top