ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα λόγια του πρώην κόουτς και η απάντηση ΣΤΟΙΧΗΜΑ του γαμπρού Ευθυμίου (PICS)

Τα λόγια του πρώην κόουτς και η απάντηση ΣΤΟΙΧΗΜΑ του γαμπρού Ευθυμίου (PICS)

Τα σκαλιά της Εκκλησίας ανέβηκε πρόσφατα ο πρώην ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής, Άγγελος Ευθυμίου.

Ο Άγγελος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αμαλία Σοφοκλέους.

Ο Κύπριος κόουτς, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ΑΕΠ Πάφος, Απόλλωνα, ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, ΑΕΛ, ΑΕΚ Κουκλιών, Ακρίτα Χλώρακας.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από Ακρίτα Χλώρακας, μετά ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Πάφου FC, πέρασε και από τον πάγκο της Κολώνη Γεροσκήπου, ενώ από πέρσι είναι και πάλι στον πάγκο του Ακρίτα Χλώρακας.

Ο πρώην προπονητής και βουλευτής, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με ανάρτηση του το βράδυ της Τετάρτης, ανάρτησε φωτογραφίες από τον γάμο του Άγγελου Ευθυμίου, και με το εξής μήνυμα:

«Παντρέψαμε πρόσφατα έναν παλιό μου ποδοσφαιριστή κ εξαίρετο παιδί, τον Άγγελο Ευθυμίου, με την αγαπημένη του Αμαλία στην Πάφο κ τους ευχηθήκαμε να μοιραστούν μιαν ονειρεμένη ζωή!! Περάσαμε υπέροχα στο δείπνο του γάμου κ συνάντησα πολλούς παλιούς ποδοσφαιριστές μου, μετά απο αρκετά χρόνια… Ο Άγγελος ακολουθεί τώρα το επάγγελμα του προπονητή στον Ακρίτα Χλώρακας, τον οποίο ανέβασε πέρσυ στη Β’ Κατηγορία, κ τον παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον! Τού εύχομαι δε κάθε επιτυχία στην προπονητική κ φυσικά κάθε ευτυχία στην προσωπική του ζωή!! Το αξίζει…».

 

Ο Άγγελος απάντησε στο σχόλιο Μιχαηλίδη λέγοντας «Κύριε Ανδρέα μου σε ευχαριστούμε από καρδιάς! Μεγάλη μας χαρά που ήσουν σε μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μας! Αν και δεν είναι εύκολο ελπίζω μια μέρα να ξεπεράσω τον δάσκαλο μου»!

Ακολούθησε απάντηση από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη λέγοντας «Εγώ ευχαριστώ για την ευγενική σας πρόσκληση Άγγελε μου, δεν μπορούσα να λείψω αφού ήμουν….γερός! Σού εύχομαι να πετύχεις την…ευχή σου, θα σε παρακολουθώ ανελλιπώς..»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top