ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο πένθος ο… μαγικός κόσμος της καλαθόσφαιρας! «Έφυγε» από τη ζωή ο ιδιοκτήτης ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο πένθος ο… μαγικός κόσμος της καλαθόσφαιρας! «Έφυγε» από τη ζωή ο ιδιοκτήτης ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσαν οι Ορλάντο Μάτζικ, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φλόριντα, Ρικ ΝτεΒός, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Στο… πένθος βυθίστηκε το ΝΒΑ, αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος των Ηνωμένων Πολιτειών. Κι αυτό, γιατί όπως έγινε γνωστό, ο Ρικ ΝτεΒος, που ήταν ιδιοκτήτης των Ορλάντο Μάτζικ, αλλά και συνιδρυτής της Amway Corp, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 92 ετών.

Η οικογένειά του, αλλά και ο ίδιος ο ΝτεΒός, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανακατασκευή του Grand Rapids, στο κέντρο του Ορλάντο.

Ο ΝτεΒός ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες των ΗΠΑ, με μεγάλη δράση, αλλά και φιλανθρωπίες. Μάλιστα, η κόρη του, Μπέτσι ΝτεΒός, είναι υπουργός Παιδείας των ΗΠΑ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΝτεΒός ήταν ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους των ΗΠΑ, με το Forbes να τον κατατάσσει στην 24η θέση της σχετικής λίστας, ενώ η περιουσία του εκτιμάται πως φτάνει στο 1,33 δισ.

Στο πένθος οι Ορλάντο Μάτζικ: «Έφυγε» από τη ζωή ο ιδιοκτήτης τους
 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top