ΚΥΠΡΟΣ: Αμάν τι κρατούσε ο μοτοσικλετιστής! Ευτυχώς δεν του έφυγε –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αμάν τι κρατούσε ο μοτοσικλετιστής! Ευτυχώς δεν του έφυγε –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θα μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να προκαλείτο ατύχημα.

Οδηγός μικρού κυβισμού μοτοσικλέτας που κινείτο στον δρόμο, κρατούσε στο αριστερό του χέρι ένα… αμαξάκι υπεραγοράς!

Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε σε φωτογραφία από άλλο οδηγό που προφανώς κινείτο εκείνη την στιγμή στον δρόμο και είδε το περιστατικό.

Πάντως, η κίνηση του μοτοσικλετιστή μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως επικίνδυνη, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς, αφού ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι θα γινόταν αν του έφευγε ή αν προέκυπτε κάτι απρόοπτο στην διαδρομή του.

Η πιο κάτω φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Facebook, «I love Cyprus ΡΕ»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE