ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενικός Ελεγκτής σε εκπαιδευτικούς - «Το λίπος είναι απίστευτο» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Γενικός Ελεγκτής σε εκπαιδευτικούς - «Το λίπος είναι απίστευτο» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο Γενικός Ελεγκτής με αναρτήσεις του στο Twitter σχολιάζει τις τελευταίες κινήσεις των εκπαιδευτικών αλλά και τις ώρες εργασίας των διευθυντών.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα για τους διευθυντές και βοηθούς διευθυντές της μέσης εκπαίδευσης «το λίπος είναι απίστευτο».

Ο λόγος που το αναφέρει αυτό είναι ότι «τα σχολεία γέμισαν βοηθούς διευθυντές» αφού κατά μέσο όρο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση υπάρχουν 9 βοηθοί για κάθε σχολική μονάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται για κάθε τέσσερις καθηγητές αντιστοιχεί ένας βοηθός οι οποίοι και πληρώνονται περισσότερο από τους απλούς εκπαιδευτικούς.

Για τους διευθυντές η επίθεση είναι πιο δυνατή αφού όπως αναφέρει «ασκούν μόνο διοικητικά καθήκοντα... και κάθονται σπίτι τους τρεις μήνες το χρόνο».

Και τα δύο tweets καταλήγουν με την φράση «το λίπος είναι απίστευτο».

Επίσης ασχολείται με την δημοσίευση που έκανε στο Facebook ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ο οποίος έγραψε «Κανένα σχολείο να μην αφήσει το Χαμπιαούρη να το επισκεφθεί αύριο. Έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητος από παντού».

Απαντώντας του αναφέρει το εξής «Κατάντια. Να θεωρούν τα δημόσια σχολεία ιδιοκτησία τους. Όπως αν αποφασίσουν οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου πως δεν θα αφήσουν τον Υπουργό Εσωτερικών να μπει στο κτήριο τους.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top