ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολίβα για ΑΠΟΕΛ, την ελπίδα των οπαδών και πως πείστηκε να έρθει Κύπρο

Ο Ολίβα για ΑΠΟΕΛ, την ελπίδα των οπαδών και πως πείστηκε να έρθει Κύπρο

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της Ισπανίας παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Κάρλος Ολίβα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόσφατη άφιξη του στην Κύπρο, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «τριφυλλοφόρων» και όχι μόνο…

Μεταξύ άλλων ο Ολίβα αναφέρθηκε για τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στην Κύπρο τονίζοντας «Η εμπειρία στην Κύπρο είναι θετική. Είμαι στην Ομόνοια Λευκωσίας, η οποία είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ζει και στο δρόμο, και οι άνθρωποι με σταματάνε και μου λένε διάφορα πράγματα. Τώρα ζούμε στη σκιά του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί ελπίζουν ότι αυτό θα αντιστραφεί».

Τι ήταν αυτό που έπεισε τον Ολίβα να αποδεχτεί την πρόταση του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμες, παρατήρησε «Το πρότζεκτ του Άνχελ Γκόμες μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μια συναισθηματική απόφαση. Επέλεξα χωρίς να γνωρίζω ακόμα την πρόταση. Ο Άνχελ με εμπιστεύτηκε και ήθελα να είμαι με ανθρώπους που πίστευαν σε αυτό που έχω κατά νου. Χρειαζόμουν να νιώθω και πάλι σαν προπονητής. Είναι άνετο να δουλεύεις μαζί του. Απολαμβάνουμε ένα πρότζεκτ που δεν θα είναι εύκολο, γιατί να ανακτήσει τον χαρακτήρα νικητή και της ιστορία της η Ομόνοια είναι μια πρόκληση. Πέρυσι η ομάδα ήταν έκτη και φέτος θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα ή τετράδα. Όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο έργο, αλλά γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θέλουν αμεσότητα».

Αναφερόμενος ο Ολίβα στα χαρακτηριστικά του Κύπριου ποδοσφαιριστή και της Ομόνοιας επισήμανε «Είναι πολύ πειθαρχημένος, εργατικός και δεκτικός. Αλλά πρέπει να ζήσουμε στην πραγματικότητα της Ευρώπης των λαών. Έχουμε 14 διαφορετικές εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων οκτώ Ισπανών. Υπάρχουν μόνο τρεις Κύπριοι. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με αυτή την πολυμορφία. Η ομάδα είναι νεαρή, αλλά δουλεύει πολύ. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω ότι έχω χρόνο».

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη συνέντευξη στην AS

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top