ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΑΛΟΣ με γνωστό επιθετικό! Κατηγορείται ότι έσπασε στο ΞΥΛΟ οδηγό ταξί

ΣΑΛΟΣ με γνωστό επιθετικό! Κατηγορείται ότι έσπασε στο ΞΥΛΟ οδηγό ταξί

Κακός χαμός σε Δανία και Νορβηγία με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μπέντνερ. Ο πρώην στράικερ της Άρσεναλ παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που ξυλοκόπησε έναν οδηγό ταξί, αφήνοντας του για… φιλοδώρημα ένα σπασμένο σαγόνι. Σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής από την πλευρά του παίκτη και των Αρχών.

«Σαλάτα» φέρεται να τα έχει κάνει ο πρώην στράικερ της Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντνερ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο μίας εταιρίας ταξί, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ξυλοκόπησε έναν οδηγό τα ξημερώματα της Κυριακής (9/9) για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο!

Ο άνθρωπος που μίλησε δημόσια και κατηγορεί τον Μπέντνερ, ανέφερε πως ο καυγάς κόστισε στον υπάλληλο ένα σπασμένο σαγόνι που τον οδήγησε στο χειρουργικό τραπέζι.

Από την πλευρά του διεθνούς παίκτη που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρόζενμποργκ, όπως και από της Αστυνομίας δεν έχει δοθεί καμία παραπάνω πληροφορία, πέρα απ’ αυτές που δημοσιοποίησε η εταιρία ταξί.

Στη Δανία, δημοσιεύματα επιμένουν ότι αυτό ήταν το τελευταίο περιστατικό που ανέχεται η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας από τον υψηλόσωμο αθλητή, και σύντομα θα γνωστοποιηθεί το τέλος του από την εθνική ομάδα!

Επίσης, από την Κοπεγχάγη έχει γίνει προσπάθεια για κάποιο επίσημο σχόλιο της Ρόζενμποργκ, αλλά οι Νορβηγοί κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top