Ετοιμάζει ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ πρόταση για Ντιμπάλα!

Ετοιμάζει ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ πρόταση για Ντιμπάλα!

Ο Πάολο Ντιμπάλα έχει παραγκωνιστεί στον πάγκο της Γιουβέντους, λόγω της έλευσης του Ρονάλντο και η Μαν. Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί την δυσαρέσκεια που υπάρχει.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να δυναμώσει κι άλλο την επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένας παίκτης που του κάνει κλικ είναι ο Πάολο Ντιμπάλα.

Μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο και τη χρησιμοποίηση του Μάριο Μάντζουκιτς, έχει παραγκωνίστει ο Αργεντινός επιθετικός στον πάγκο και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για αυτό.

Όπως γράφει η «calciomercato.it», η αγγλική ομάδα θέλει να κάνει την κίνηση της και ένα ποσό μεταξύ 100 με 120 εκατομμυρίων ευρώ ίσως θα ήταν ικανό να κάμψει τις αντιστάσεις που ίσως φέρει η Γιουβέντους.

Υπενθυμίζουμε, πως οι δύο ομάδες έχουν τον τελευταίο καιρό ανοιχτή επικοινωνία, καθώς όπως γράφεται η ιταλική ομάδα θέλει να φέρει πίσω στο Καμπιονάτο τον Πόλ Πογκμπά, ενώ είχε ακουστεί και το όνομα του Άντονι Μαρσιάλ μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως φαίνεται όσο ο Ντιμπάλα δεν παίρνει φανέλα βασικού, τόσο θα απομακρύνεται από το Τορίνο και ήδη η Γιουνάιτεντ έχει ετοιμάσει το έδαφος.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE