ΔΗΛΩΣΗ Κούμα: «ΔΙΠΛΑ στην Εθνική – Υπάρχουν πολλά προβλήματα…»

ΔΗΛΩΣΗ Κούμα: «ΔΙΠΛΑ στην Εθνική – Υπάρχουν πολλά προβλήματα…»

Δηλώσεις πριν το παιχνίδι έκανε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας. Μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν την Εθνική μας και για το παιχνίδι.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ναι σίγουρα δεν θα προσπαθήσω να βρω δικαιολογίες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας. Δεν τα καταφέραμε και δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε. Αυτό που κρατάω είναι πως τα παιδιά πάλεψαν και προσπάθησαν. Το πρώτο γκολ που φάγαμε ήταν οφσάιτ. Στο δεύτερο γκολ έγινε ένα λάθος. Να μην τα ξεχνάμε αυτά. Θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τα παιδιά και στο τέλος της διοργάνωσης θα πρέπει να κάνουμε ταμείο. Είμαστε στο τρίτο γκρουπ, πήραμε προαγωγή και πληρώνουμε στο γήπεδο την προαγωγή αυτή. Σαν ομοσπονδία είμαστε δίπλα στην Εθνική. Δεχόμαστε κριτική όμως πρέπει να την δεχτούμε. Όχι μηδαμινή κριτική όμως. Ελπίζω να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στη Σλοβενία. Και στο Όσλο υπήρχε διάθεση. Δεν βγήκε το πλάνο και χάσαμε. Είδα τους παίκτες να πεισμώνουν. Και εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε πως στα πέριξ της Εθνικής υπάρχουν πολλά προβλήματα. Αρκετοί Κύπριοι δεν παίζουν σχεδόν καθόλου. Και με τα μέτρα που πήραμε προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε και στο μέλλον σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να αλλάξουν οι ώρες των αγώνων γιατί θέλουμε οικογένειες στο γήπεδο να στηρίζουν την Εθνική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE