ΚΥΠΡΟΣ: Ανάκληση προσωπικού στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας λόγω μαθητών!

ΚΥΠΡΟΣ: Ανάκληση προσωπικού στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας λόγω μαθητών!

Σε ανάκληση προσωπικού προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (09/09), η αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο λόγος που έγινε η ανάκληση προσωπικού είναι οι τελειόφοιτοι μαθητές των Λυκείων της Πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σε 8 Λύκεια, καθώς νεαροί, κυρίως τελειόφοιτοι, μετέβησαν στα σχολεία που θα φοιτήσουν, προκαλώντας οχλαγωγία και αναστάτωση.

Πιο συγκεκριμένα, ανάψαν κροτίδες, πυροτεχνήματα, ενώ ανάρτησαν πανό στις εισόδους των σχολείων.

Να σημειώσουμε πως η αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας πραγματοποίησε ευρεία επιχείρηση σε διάφορα Λύκεια της Λευκωσίας με σκοπό να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα (10/09), η Αστυνομία στη Λευκωσία ενημερώθηκε για κουκουλοφόρους σε Λύκειο.

Οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο σχολείο και ελέγξαν σχολικές τσάντες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE