ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορατό το ενδεχόμενο αλλαγών από τον Κέρκεζ, ποιοι «χτυπούν την πόρτα» της ενδεκάδας

Ορατό το ενδεχόμενο αλλαγών από τον Κέρκεζ, ποιοι «χτυπούν την πόρτα» της ενδεκάδας

Στα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, η ΑΕΛ παρατάχθηκε με την ίδια ενδεκάδα, όμως στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17/09), είναι πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Συγκεκριμένα, θέτει υποψηφιότητα για βασικός στον άξονα ο Γιον Γκαστανιάγα, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στους δύο πρώτους αγώνες, με έναν εκ των Ζντραβκόφσκι και Αντάμοβιτς να μένει εκτός.

Όσον αφορά τα μετόπισθεν, ο Βοζίνια έχει «καπαρώσει» τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ δύσκολα θα χάσουν τις θέσεις τους οι Νιλς και Αντρέ Τεϊσέιρα, όπως και ο Λαφράνς, όμως στο ματς με την «Κυρία» διεκδικεί θέση βασικού ο Γουίλερ αντί του Αβραάμ, με τον δεύτερο πάντως να είναι το φαβορί για να παραμείνει στο αριστερό άκρο.

Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα (στην κορυφή της επίθεσης) διεκδικεί ο Χουράδο αντί του Μυτίδη, χωρίς να αποκλείεται φυσικά το ενδεχόμενο αλλαγής και στα άκρα της επίθεσης, ή να επιφυλάσσει ο Βόσνιος τεχνικός και κάποια κίνηση-έκπληξη…

Μέχρι την επόμενη Δευτέρα πάντως, πολλά μπορεί να αλλάξουν στο μυαλό του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος στις τελευταίες 2-3 προπονήσεις θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, στο πιο δυνατό και… σοβαρό τεστ της φετινής ΑΕΛ, όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις της, σε μία σεζόν όπου άλλαξαν πολλά στο ρόστερ και ο πήχης των φιλοδοξιών ανέβηκε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top