Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist στην Κύπρο (τα αποτελέσματα των 5 Κύπριων)

Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist στην Κύπρο (τα αποτελέσματα των 5 Κύπριων)

Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist στην Κύπρο (τα αποτελέσματα των 5 Κύπριων)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist στην Κύπρο το οποίο φιλοξενήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου υπό την αιγίδα της ΚΙΟ.

Συγκεκριμένα, από τις 27 Αυγούστου μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν όλοι οι αγώνες στους οποίους έλαβαν μέρος 264 αθλητές από 57 διαφορετικές χώρες.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Ιταλός Μάρκο Γκραντόνι με τεράστια άνεση και έχοντας μόλις 11 βαθμούς ποινής. Δεύτερος ήταν ο Αμερικανός Στέφαν Μπάκερ και τρίτος ο Ταϊλανδός Πανουά Μπονάκ.

Από κυπριακής συμμετοχής ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ τερμάτισε στην 92η θέση, ο Αιμίλιος Μαξ Μποέρος 103ος, ο Χάρης Νικολάου τερμάτισε 161ος, η Ζαχαρούλα Μουζούρη στην 197η θέση και ο Ιούλιος Χέμπελ ολοκλήρωσε 262ος στη γενική κατάταξη.

Και οι 5 Κύπριοι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν μέσα από αυτή την μεγάλη διοργάνωση, να μαζέψουν πολλές και χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE