LIFESTYLE

Ισχυρή η αντίπαλος της Ευριπίδου – Σχεδόν τριπλάσια νούμερα στα νεανικά κοινά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ισχυρή η αντίπαλος της Ευριπίδου – Σχεδόν τριπλάσια νούμερα στα νεανικά κοινά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όποιος τα έβαλε μαζί της κατατροπώθηκε και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την ομάδα της δυστυχώς έχουν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Ο λόγος γίνεται για την επανάληψη. Και συγκεκριμένα την επανάληψη της σειράς του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η ώρα 14:00 στο κανάλι του Στροβόλου ξεκινά η επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», την οποία ο ΑΝΤ1 προβάλει σε Κύπρο και Ελλάδα ανελλιπώς, χειμώνα και καλοκαίρι.

Και μπορεί η εκπομπή «Όλα Καλά» και η επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο γενικό σύνολο να ακολουθούν μια αντίστροφη πορεία, με την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ να ξεκινά η ώρα 14:00 από το 13,2% και να ολοκληρώνεται στο 13,7 ενώ η non stop διαμάχη του Κωνσταντίνου Κατακουζινού και της γκαρσόνας να αρχίζει με ένα ποσοστό της τάξεως του 12,9% και στις 14:50 που ολοκληρώνεται το επεισόδιο είναι στο 21,2%.

Όμως στα δυναμικά κοινά τα πράγματα δείχνουν ότι ο Κύπριος λατρεύει να παρακολουθεί την σειρά του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998.

Όπως θα δείτε και στον πίνακα της Nielsen, η ώρα 2:00, η εκπομπή "Όλα Καλά" έγραφε 11,2%, ενώ η επανάληψη της εκπομπής 'Κωνσταντίνου και Ελένης' 27,3%. Στις 14:50 που ολοκληρώνεται το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 το κανάλι του Παρισσινού σημειώνε 11,3% και το κανάλι του Στροβόλου 32,7%. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top