Αποκάλυψε τη στιγμή της τραγικής ψυχολογικής κατάστασης του Μέσι

Αποκάλυψε τη στιγμή της τραγικής ψυχολογικής κατάστασης του Μέσι

Πρώην συνεργάτης του Τάτα Μαρτίνο στην εθνική ομάδα της Αργεντινής μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Λιονέλ Μέσι τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2016.

Η Αργεντινή έχασε από τη Χιλή στη διαδικασία των πέναλτι και μετά τον τελικό ο σούπερ σταρ της «μπιανκοσελέστε» είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της χώρας του, την οποια μετά ανακάλεσε.

Ο Έλβιο Παολορόσο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και θυμήθηκε την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Μέσι.

«Ήταν δύο τα ξημερώματα, μετά τον αγώνα. Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τον Μέσι μόνο, να κλαίει σαν μωρό που έχασε τη μητέρα του. Ήταν πεσμένος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, απλά τον αγκάλιασα» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE