ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να το κάνει να μην είναι… αφιλόξενο! Πρώτο στο πρωτάθλημα και πιθανή ενδεκάδα

Να το κάνει να μην είναι… αφιλόξενο! Πρώτο στο πρωτάθλημα και πιθανή ενδεκάδα

Αφήνει στην άκρη τις υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και από το βράδυ… σέρνει χορό και στις εγχώριες διοργανώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ώρα 20:00 στο «Αμμόχωστος» η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τη Νέα Σαλαμίνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.  Πρώτο παιχνίδι για τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας στον φετινό μαραθώνιο, μιας και οι υποχρεώσεις που είχε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, την έχουν φέρει να… χρωστάει τα δυο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2019.

Σε ένα γήπεδο, όπου είναι… κακός οιωνός, για την ΑΕΚ, η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα θα ξεκινήσει το οδοιπορικό της στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.  Στο δυναμικό της Λαρνακιώτικης ομάδας υπάρχουν παίκτες που ξέρουν τι… ζημιές είχε η ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος» στο παρελθόν.

Εντούτοις, με τον… αέρα της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αν και με απουσίες αυτές των Λαμπάν, Αντωνιάδη και Γιάννου, η ΑΕΚ με πάσα σοβαρότητα θα προσπαθήσει να ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα.

Πιθανό σχήμα για την ΑΕΚ Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα οι Ιγκόρ, Ιωάννου, Καταλά, Μοϊσόφ, Χέφελ, Λαρένα, Ακοράν, Ασούμπρε, Τρισκόφσκι, Τολεμές.

Θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ διεκδικούν οι Γκονζάλεθ και Τέτε.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top