ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μην κάνει… στάση! Η θέση που… προβληματίζει για αλλαγή και πιθανή ενδεκάδα

Να μην κάνει… στάση! Η θέση που… προβληματίζει για αλλαγή και πιθανή ενδεκάδα

Αν και υπήρξε διακοπή στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκυρίακο, εντούτοις, η Νέα Σαλαμίνα ευελπιστεί ότι θα δώσει συνέχεια από εκεί που έμεινε στη 2η αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη αντιμετωπίζει η ώρα 20:00 την ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Στόχος δεν είναι άλλος, πέρα από το να έχει καλή παρουσία, να δώσει συνέχεια στη βαθμολογική συγκομιδή.

Με δείγμα από την αντίπαλο, το τι έχει δείξει μέχρι στιγμής στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, αλλά γνωρίζοντας ότι άλλο Γιουρόπα Λιγκ και άλλο πρωτάθλημα, η Νέα Σαλαμίνα θα έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο, αν και στην έδρα της.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, στο νικηφόρο παιχνίδι επί της ΕΝΠαραλιμνίου, και έτσι δεν αποκλείεται να προβεί εκεί σε κάποια αλλαγή προσώπου.

Εκτός και εάν ο Ελλαδίτης κόουτς επιλέξει τους επικρατέστερους για τη βασική ενδεκάδα, δηλαδή, Βεσελόφσκι κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα τους Γκολομπάρτ, Ντομίνγκεζ και Χριστοφόρου, στα «φτερά» Μιντίκκη και Κορέια, με τους Μαργκάσα και έναν εκ των Κωστή ή Νουρ στον χώρο του κέντρου, με επιθετική τριπλέτα τους Τιάγκο, Ελουντού και Κίνγκσλεϊ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top