Η… «μπάλα» στον Τορναρίτη για Μαλέκκο

Η… «μπάλα» στον Τορναρίτη για Μαλέκκο

Η ήττα του Ολυμπιακού Λευκωσίας από τον Ακρίτα Χλώρακας, έφερε… «τριγμούς» στον «Τακτακαλά», με τον προπονητή Κώστα Μαλέκκο να βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα».

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει έντονος προβληματισμός στη διοίκηση για τον Κύπριο τεχνικό και είναι πολύ πιθανόν (ακόμα και εντός της ημέρας) να… «κουνήσει μαντίλι» από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, επιβεβαιώνοντας ξανά τον «Αιχμηρό» για τα όσα έγραψε πριν από μερικές εβδομάδες για το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον Μαλέκκο εννοούσε ο «Αιχμηρός»… Τα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή o Τορναρίτης!

Η… «μπάλα» πλέον είναι στα χέρια του Χριστόφορου Τορναρίτη, ο οποίος θα αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του Μαλέκκου στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE