ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε τον πατέρα του και ο Ερμής είναι στο πλάι του

Έχασε τον πατέρα του και ο Ερμής είναι στο πλάι του

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ερμή για τον χαμό του πατέρα των ποδοσφαιριστών Γουίλσον Μέλο και Ίμπσον Μέλο.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

‘Η διοίκηση του συλλόγου, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γουίλτσον Μέλο, στην οικογένεια του και στον αδελφό του Ίπσον Μέλο (πρώην ποδοσφαιριστή μας) για τον θάνατο του πατέρα τους.
Γουίλτσον και Ίπσον είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε και βγάλτε τη δύναμη που σας χαρακτηρίζει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να ζήσετε να τον θυμάστε. Αιωνία του η μνήμη…’

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top