«Ξέρανε» Βαγιαδολίδ και… Ρονάλντο στο 93΄ η Αλαβές!

«Ξέρανε» Βαγιαδολίδ και… Ρονάλντο στο 93΄ η Αλαβές!

Σπουδαίο διπλό για την Αλαβές, η οποία απέδρασε (0-1) από την έδρα της Βαγιαδολίδ με γκολ του Ιμπάι Γκόμεθ στο 93’. Παρών στο γήπεδο ο νέος ιδιοκτήτης των «πουθελάνος», Ρονάλντο.

Ούτε η αύρα του νέου ιδιοκτήτη της, Ρονάλντο, δεν στάθηκε ικανή να φέρει γκολ στη Βαγιαδολίδ, αφού οι «πουθελάνος» ηττήθηκαν 0-1 εντός έδρας από την Αλαβές και παραμένουν άσφαιροι έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Το «φαινόμενο» ήταν παρών στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Σέρχιο, στην οποία είναι μεγαλομέτοχος εδώ και μερικές ημέρες.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η υπεροχή τους δεν καρποφορούσε.

Από την άλλη, οι Βάσκοι προσπαθούσαν μέσω αντεπιθέσεων να γίνουν επικίνδυνοι, όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες δίχως τέρματα.

Στο 57’ η Αλαβές είχε τρομερή ευκαιρία για να προηγηθεί, με τον Γκουϊντέτι να αστοχεί εξ’ επαφής με κεφαλιά. Δώδεκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πάλι με τον Ιμπάι Γκόμεθ, όμως ο γκολκίπερ Μασίπ είπε «όχι».

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 79’, με τον Κέκο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ο Πατσέκο πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μείνουν στο 0-0, ήρθε μια εξαιρετική αντεπίθεση της Αλαβές στο 93’, η οποία κατέληξε στον Ιμπάι Γκόμεθ, που πλάσαρε σωστά με το αριστερό για να γράψει το 0-1 και να χαρίσει ένα σπουδαίο διπλό στην ομάδα του.

Η Βαγιαδολίδ παραμένει έτσι δίχως νίκη (0-2-2) και… γκολ ακόμα, ενώ οι Βάσκοι έφτασαν τους 7 πόντους.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Ουέσκα-Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1
(29’ Ιμπούλα)

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Ατλέτικο Μαδρίτης- Εϊμπάρ 1-1
(90+3- Μπόρχα Γκαρσές – 87’ Σέρτζι)

Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα 1-2
(12’ Ελουστόντο – 63’ Σουάρες, 66’ Ντεμπελέ)

Βαλένθια-Μπέτις 0-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1
(32’ Μουνιαΐν – 63’ Ίσκο)

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

Λεγκανές-Βιγιαρεάλ 0-1
(65′ Μπάκα)

Εσπανιόλ-Λεβάντε 1-0
(52′ Σέρχιο Γκαρθία)

Βαγιαδολίδ-Αλαβές 0-1

(93’ Ιμπάι Γκόμεθ)

Σεβίλλη-Χετάφε (21:45)

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

Χιρόνα-Θέλτα (22:00)

Επόμενη (5η) αγωνιστική

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

Ουέσκα-Σοσιεδάδ (22:00)

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

Ράγιο Βαγιεκάνο-Αλαβές (14:00)
Εϊμπάρ-Λεγκανές (17:15)
Θέλτα-Βαγιαδολίδ (17:15)
Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης (19:30)
Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ (21:45)

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Λεβάντε-Σεβίλλη (13:00)
Βιγιαρεάλ-Βαλένθια (17:15)
Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο (19:30)
Μπαρτσελόνα-Χιρόνα (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.