ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον ΣΩΖΟΥΝ οι Ομονοιάτες τον Κλεάνθη!

Τον ΣΩΖΟΥΝ οι Ομονοιάτες τον Κλεάνθη!

Το σχολιάσαμε μετά την πρώτη αγωνιστική, το επαναλαμβάνουμε σήμερα. Η σχετικά ικανοποιητική προσέλευση των Ομονοιατών στο ΓΣΠ, «σώζει» τους θιασώτες του νόμου της κάρτας οπαδού. 

Και δη τον «σημαιοφόρο» για να πεισθεί πολλής κόσμος, να μπει στη διαδικασία να εκδώσει κάρτα. Τον πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη. 

Σημειώθηκε αύξηση στα εισιτήρια που διατέθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της Ομόνοιας με την Ένωση, σε σχέση μ αυτό της πρεμιέρας με την Αλκή. 6641 «χαρτάκια» είχαν πουληθεί πριν τρεις εβδομάδες, 7048 χθες στη συνάντηση με τους βυσσινί του Παραλιμνίου. 

Πολύ ικανοποιητικά νούμερα είχαν γράψει και οι οπαδοί της ΑΕΚ Λάρνακας, στον επαναληπτικό με την Τρέντσιν, αλλά δεν μπορούν να πάνε πιο πάνω, τουλάχιστον για φέτος. 

Γι αυτό σας λέω… αν «ποντάρει» σε κάποιους για να ανεβάσει κι άλλο τα νούμερα της κάρτας ο Κλεάνθης, είναι στους υποστηρικτές του τριφυλλιού. 

Φυσικά και θα ήταν η μεγαλύτερη η παρουσία του Λαού στις κερκίδες του ΓΣΠ, αν δεν χρειαζόταν κάρτα φιλάθλου. Δεν ξεχνάμε και την… αποσκίρτηση της Θύρας 9. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top