ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγμένο το ΑΠΟΕΛ, προσπαθεί η Σαλαμίνα

Αλλαγμένο το ΑΠΟΕΛ, προσπαθεί η Σαλαμίνα

Ημίχρονο στο ‘Αμμόχωστος’ με τον ΑΠΟΕΛ να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1. Σκόρερ για την ομάδα του Κωστή ο Ρέζα από το 2′ λεπτό της αναμέτρησης μετά από μεγάλη σύγχυση στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας στο κόρνερ του Εφραίμ.

Πολύ καλά άρχισε ο αγώνας για τους ‘γαλαζοκίτρινους’ λοιπόν αφού από την πρώτη τους φάση κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ. Ήταν το κόρνερ του Εφραίμ από τα δεξιά όπως επιτίθετουν ο ΑΠΟΕΛ. Έγινε η σέντρα στην περιοχή και μετά από μια μεγάλη σύγχυση η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ρέζα ο οποίο με πλασέ έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα η Νέα Σλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει βγάζοντας μερικές καλές προσπάθειες με τον Τιάγκο. Ο Βάτερμαν δήλωσε παρόν όμως και εξουδετέρωσε τον κίνδυνο σε όλες. Από την μεριά του ο ΑΠΟΕΛ είχε μερικά καλά ξεσπάσματα ειδικά με τον Τάμαρι υστέρησε όμως και πάλι στην τελική προσπάθεια ο νεαρός. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έγινε η φάση που θα συζητηθεί αρκετά. Ο Τάμαρι μπήκε στην περιοχή τράβηγμα και πάτημα πάνω στον νεαρό άσσο του ΑΠΟΕΛ. Οο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι και ο Νούνο Μοράις έκανε το 0-2 από τα έντεκα βήματα.

Στους διακριθέντες του ημιχρόνου ήταν ο Μαργκάσα που ήταν ο κινητήριος μοχλός για την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας που κατάφερε να τροφοδοτήσει αρκετές φορές τον Τιάγκο. Ο Τάμαρι από το ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που ξεχώρισε υστερώντας για ακόμη μια φορά στην τελική προσπάθεια.

Αυτά έγιναν στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Πατά καλύτερα η Σαλαμίνα με τον ΑΠΟΕΛ να κάνει πράξη τις επιθέσεις του στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο αναμένεται η Σαλαμίνα να είναι πιο επιθετική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top