ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Κωστή θα είναι…. αλλιώς!

Με τον Κωστή θα είναι…. αλλιώς!

Με νίκη στο πρώτο του παιχνίδι μετά από καιρό με τον Γιώργο Κωστή στον πάγκο σημαδεύτηκε το σημερινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Στην μετα Μπαλταζάρ εποχή που προσπαθεί να φτιάξει ο Γιώργος Κωστή χρειάζεται υπομονή και χρόνο.

Είδαμε αρκετά πράγματα που προσπάθησε να αλλάξει ο Έλληνας τεχνικός και θεωρείται σίγουρα πως θα αλλάξει αρκετά σε μεταγενέστερο στάδιο. Ένα παιχνίδι που ο ΑΠΟΕΛ αν και δεν ήταν και πάλι αρκετά καλό η ποιότητα του έδωσε ξανά την νίκη κόντρα στην σκληροτράχηλη Νέα Σαλαμίνα.

Νέο ξεκίνημα με άλλους ποδοσφαιριστές…

Εδώ είναι που ξεκινά η σημερινή ανάλυση του παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιωργος Κωστή παρέταξε την ομάδα του με δυο πιο επιθετικογενείς μέσους χρησιμοποιώντας τους Ζαχίντ και Ντε Βισνέντι στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντίνος είχε πιο ελεύθερο ρόλο με τον Νορβηγό να είναι δίπλα από τον Μοράις.

Κίνηση που προκάλεσε έκπληξη αφήνοντας τον Σόουζα στον πάγκο. Από και πέρα η απουσία του Νσούε έδωσε φανέλα στον Μιλάνοφ, με τον πολύπειρο μπακ να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Σιγά σιγά αρχίζει και ο Τάμαρι να μπαίνει στο πετσί της ομάδας. Σημαντική η δουλειά του νεαρού άσσου του ΑΠΟΕΛ που από τα πόδια του περνούν οι περισσότερες επικίνδυνες φάσες.

Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα είναι και καλύτερη. Υπάρχει η ποιότητα υπάρχει ο χαρακτήρας και είναι σίγουρο πως οι ‘γαλαζοκίτρινοι’ θα ανεβάσουν στροφές.

Το επόμενο που στοιχείο που χρίζει σχολιασμού είναι ο Ρέζα. Ο Ιρανός είναι επιθετικός που το στυλ παιχνιδιού του είναι το χαμηλό και όχι στον αέρα.

Αυτό γινόταν κάθε φορά στα τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ και ο Ρέζα δεν μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα .

Σήμερα λοιπόν έγιναν οι προσπάθειες να παίξουν τον Ιρανό στα πόδια, πράγμα που φάνηκε ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα και να γίνει πιο επικίνδυνος.

Σε γενικές γραμμές ο ΑΠΟΕΛ θέλει αρκετή δουλειά σε όλους τους τομείς. Εξ άλλου το είπε ο Γιώργος Κωστή μετά και το τέλος του αγώνα με την Σαλαμίνα. Χαρακτηριστικά είπε πως η ομάδα απέχει αρκετά από αυτό που θέλει ο ίδιος να είναι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top