ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Στην ανακοίνωση του ΣΕΑ αναφέρεται συγκεκριμένα ότι έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.
«Επαναλήφθηκε με αποφασιστικότητα ότι η χώρα μας, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες, θα υπερασπιστεί όλα τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της ενάντια στις εξελίξεις που απειλούν τα συμφέροντα της ‘τδβκ’ και της Τουρκίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Βασικό θέμα του ΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε επί πέντε ώρες υπό την προεδρία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν η εφαρμογή του οδικού χάρτη για την αποστρατικοποίηση του Ιντλίμπ της Συρίας, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Ρωσία.
ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Habertürk: Εκνευρισμός στην Άγκυρα – «Έδωσαν τα χέρια Κύπρος και Γαλλία για ναυτική βάση στη Λάρνακα»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις