Τουρκική αντίδραση: «Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο»

Τουρκική αντίδραση: «Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο»

Χρησιμοποιώντας κάθε δυνατότητα, η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, επισημαίνει το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) της Τουρκίας.

Στην ανακοίνωση του ΣΕΑ αναφέρεται συγκεκριμένα ότι έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

«Επαναλήφθηκε με αποφασιστικότητα ότι η χώρα μας, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες, θα υπερασπιστεί όλα τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της ενάντια στις εξελίξεις που απειλούν τα συμφέροντα της ‘τδβκ’ και της Τουρκίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Βασικό θέμα του ΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε επί πέντε ώρες υπό την προεδρία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν η εφαρμογή του οδικού χάρτη για την αποστρατικοποίηση του Ιντλίμπ της Συρίας, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Ρωσία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE