ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια για 3 ημέρες ο ανήλικος για την υποθεση κλοπής

ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια για 3 ημέρες ο ανήλικος για την υποθεση κλοπής

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 21/09, ο 16χρονος για υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος αλλοδαπός συνελήφθη μετά από μαρτυρία που προέκυψε ότι ενέχεται σε διάρρηξη που διαπράχθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018 σε αποθήκη που βρίσκονταν σε υπόγειο χώρο κατοικίας από την οποία κλάπηκαν μηχανήματα και εργαλεία όπως δεντροκοπτική μηχανή, μεταλλικές θήκες, περιουσία 58χρονου από την Πάφο, συνολικής αξίας 900 ευρώ.

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία ότι ο ανήλικος εθεάθη να εξέρχεται της συγκεκριμένης αποθήκης και κατόπιν τούτου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης εναντίον του, την Πέμπτη (20/9) συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Στην κατάθεση του αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση και ότι πλησίασε την αποθήκη τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα.

Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτηση του για 3 ημέρες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top