ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Παιδείας για παραίτηση Σκαλιά: «Αμειβόταν με 250 ευρώ – Δεν ήταν πικραμένος με τον Κ. Χαμπιαούρη» - VIDEO

Υπ. Παιδείας για παραίτηση Σκαλιά: «Αμειβόταν με 250 ευρώ – Δεν ήταν πικραμένος με τον Κ. Χαμπιαούρη» - VIDEO

Την παραίτηση του συμβούλου του Γιώργου Σκαλιά, σχολίασε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι στο υπουργείο δούλευε στην βάση συμβολαίου το οποίο έληγε σε 10-15 ημέρες από την ημέρα που υποβλήθηκε η παραίτηση.

Ο κ. Σκαλιάς στην μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή (21/9) δήλωσε ότι, 10 ημέρες αφότου ανέλαβε θέση συμβούλου του υπουργού Παιδείας, ο κύριος Χαμπιαούρης τον είχε απαλλάξει από κάποια καθήκοντα, γιατί του το ζήτησαν οι συντεχνίες. Ωστόσο οι συντεχνίες διέψευσαν ότι έθεσαν τέτοιο όρο στον υπουργό.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη δήλωση, ο κ. Χαμπιαούρης είπε: «Ο κ. Σκαλιάς δεν έφυγε από εδώ γιατί ο υπουργός Παιδείας του είπε να μην βγαίνει στα ΜΜΕ. Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είχαμε πει ότι ήταν καλά να μείνουμε λίγο πίσω από την δημοσιότητα, για να δούμε αν μπορούμε με άλλους τρόπους να επιλύσουμε τις διαφορές. Για να μην προκαλούμε».  Σύμφωνα με τον υπουργό, η παράκληση προς τον κ. Σκαλιά αυτή ήταν.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Μεσημέρι και κάτι» αν επικαλέστηκε ότι οι συντεχνίες δεν ήθελαν τον κ. Σκαλιά γι’ αυτό και τον απάλλαξε από κάποια καθήκοντα, ο υπουργός απάντησε: «Δεν τον έχω απαλλάξει καθόλου τον κ. Σκαλιά από κανένα καθήκον», ενώ τον χαρακτήρισε πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη και επισήμανε ότι στο μέλλον θα είναι ένας ξανά ένας πολύ καλός του σύμβουλος, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα επανέλθει σε άλλο πόστο.

Όσον αφορά την παραίτηση του κ. Σκαλία, ο υπουργός επισήμανε ότι έγινε για καθαρά προσωπικούς του λόγους. Αναφέρθηκε μάλιστα και στο συμβόλαιο υπό το οποίο εργαζόταν ο κ. Σκαλιάς ως σύμβουλός του, το οποίο όπως είπε ο κ. Χαμπιαούρης ήταν για τέσσερις μήνες και αμειβόταν με 250 ευρώ.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο, έληγε σε 10-15 ημέρες από την ημέρα που εγκατέλειψε την θέση ο κ. Σκαλιάς, ωστόσο υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

«Οι πόρτες του γραφείου μου είναι ανοικτές» είπε για τον κ. Σκαλιά ο υπουργός, ενώ συμπλήρωσε ότι ο πρώην πλέον σύμβουλός του, δεν ήταν πικραμένος με τον ίδιο. 

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top