ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια λόγω της σφοδρής σύγκρουσης ο 47χρονος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια λόγω της σφοδρής σύγκρουσης ο 47χρονος

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21/09 όπου έχασε τη ζωή του 47χρονος, κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 14:15 όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος στον κύριο δρόμο Παραλιμνίου – Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη.

Συνεπεία του τροχαίου, ήταν ο εγκλωβισμός του 47χρονου στο όχημά του, για τον απεγκλωβισμού του οποίου, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο άτυχος 47χρονου από την Βουλγαρία δυστυχώς δεν φορούσε την ζώνη ασφαλείας.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η 45χρονη, η οποία επίσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

*Φωτογραφία Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οκτώ μήνες πριν τις κάλπες: Το πολιτικό σκηνικό σε αναβρασμό - Από το Άλμα στο ΕΛΑΜ - Οι νέοι «πρωταγωνιστές»

Οκτώ μήνες πριν τις κάλπες: Το πολιτικό σκηνικό σε αναβρασμό - Από το Άλμα στο ΕΛΑΜ - Οι νέοι «πρωταγωνιστές»

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, παρότι οι κάλπες απέχουν ακόμη οκτώ μήνες. Οι βουλευτικές εκλογές του 2026 δεν θα είναι μια τυπική αναμέτρηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE