ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Χωρίς φιάλη οξυγόνου ο νεκρός ψαροτουφεκάς

ΠΑΦΟΣ: Χωρίς φιάλη οξυγόνου ο νεκρός ψαροτουφεκάς

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ψαροτουφεκάς ψάρευε γύρω στη 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 21/09, στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας, 300 μέτρα από την ακτή όταν η σύζυγος του τον αναζήτησε χωρίς αποτέλεσμα.

Το Κέντρο Συντονίσμου Ερευνας και Διάσωσης,  ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ "ΝΈΑΡΧΟΣ"  κινητοποιώντας δυνάμεις διάσωσης και συγκεκριμένα ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής  και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου και ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας, ενώ στο σημείο έσπευσε επίσης ταχύπλοο σκάφος με εθελοντές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Νεκρός 46χρονος ψαροντουφεκάς – Ανησύχησε η γυναίκα και ειδοποίησε τις Αρχές

Ο 46χρονος εντοπίστηκε από τα ταχύπλοα σκάφη αναίσθητο στην επιφάνεια της θάλασσας και ανασύρθηκε από τους διασώστες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου και τους εθελοντές. Το άτομο παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως ανέφερε η σύζυγος του στην Αστυνομία ο 46χρονος μπήκε στην θάλασσα με την στολή του δύτη από μικρό φουσκωτό ιδιόκτητο σκάφος αλλά χωρίς την φιάλη οξυγόνου.

Τα αίτια του θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top