ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως ΕΙΔΑΝ τις αποφάσεις της διοίκησης Κίρζη οι Απολλωνίστες – Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ που ελλοχεύει

Πως ΕΙΔΑΝ τις αποφάσεις της διοίκησης Κίρζη οι Απολλωνίστες – Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ που ελλοχεύει

Η ανακοίνωση και οι αποφάσεις της διοίκησης Κίρζη για τα όσα έγιναν στο «Ολίμπικο» με οπαδούς του Απόλλωνα έφερε ποικίλες αντιδράσεις.

Δείτε ΕΔΩ τις αποφάσεις: Οι 4 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της διοίκησης Κίρζη – ΣΚΛΗΡΑ μέτρα για συλληφθέντες

Είναι γεγονός ότι τέτοιες αποφάσεις δεν τις βλέπουμε συχνά από διοικήσεις κυπριακών ομάδων. Και για αυτό το λόγο ακολούθησε και μεγάλη συζήτηση ανάμεσα στους φίλους του Απόλλωνα στα διάφορα στέκια αλλά και στα social media.

Μεγάλη μερίδα των οργανωμένων οπαδών αντιδρά και αυτό είναι λογικό αφού ήδη είναι αντίθετοι στο μέτρο της κάρτας που ισχύει στα κυπριακά γήπεδα και πλέον (αν υλοποιηθούν οι αποφάσεις της διοίκησης Απόλλωνα) θα ισχύει και στα ματς των γαλάζιων στο εξωτερικό.

Στον αντίποδα, υπάρχει και η αντίθετη άποψη με αρκετό κόσμο που στηρίζει τις αποφάσεις των διοικούντων στον Απόλλωνα καθώς θεωρούν πως το πρόστιμο που θα δεχθεί η ομάδα τους θα είναι τσουχτερό και τέτοιες ενέργειες στοιχίζουν στην ομάδα.

Ο κίνδυνος που ελλοχεύει

Η διοίκηση του Απόλλωνα πήρε κάποιες σκληρές αποφάσεις και θα πρέπει να είναι έτοιμη να τις υλοποιήσει και παράλληλα να διατηρήσει την ομάδα στον δρόμο που βρίσκεται αυτή την στιγμή. Να μην επηρεαστεί αγωνιστικά δηλαδή η ομάδα, άσχετα με τα όσα συμβαίνουν με την κάρτα οπαδού και τις απόψεις των φιλάθλων της ομάδας.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν διάφορες απόψεις και καλό θα ήταν να ξεκαθαριστεί η κατάσταση όσο το δυνατό πιο γρήγορα, για να μην χωριστεί ο κόσμος του Απόλλωνα σε δύο στρατόπεδα και στο τέλος να την πληρώσει και η ομάδα… Να μην χάσει το δρόμο της δηλαδή για εξωαγωνιστικούς λόγους!

Μια ομάδα που ας μην ξεχνάμε προχθές στρίμωξε στη γωνία ολόκληρη Λάτσιο! 

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 χθες το απόγευμα στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top