ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βίαζε επανειλημμένα την 10χρονη κόρη της συντρόφου- Άφησε το κοριτσάκι έγκυο και αυτή είναι η ποινή του

Φρίκη: Βίαζε επανειλημμένα την 10χρονη κόρη της συντρόφου- Άφησε το κοριτσάκι έγκυο και αυτή είναι η ποινή του

Ένας παιδόφιλος που κακοποιούσε σεξουαλικά 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα είναι κόρη της πρώην πλέον συντρόφου, τιμωρήθηκε παραδειγματικά από Δικαστήριο για τις πράξεις του που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο λόγος για τον  Nicholas Deon Thrash ο οποίος καταδικάστηκε σε 132 χρόνια φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες του κατ’ εξακολούθηση βιασμού ανηλίκου και σύμφωνα με το Δικαστήριο ο δράστης φέρεται να βίασε το κοριτσάκι τουλάχιστον 15 φορές από την ηλικία των  8 ετών.

O 34χρονος κατά τη διάρκεια της δίκης μάλιστα, δήλωνε αθώος κατηγορώντας την μητέρα του κοριτσιού και πρώην σύντροφο του, ότι είχε δώσει το σπέρμα του στην κόρη της.

Κατηγορίες αντιμετωπίζει και η μητέρα της 10χρονης, αφού είπε στην ανήλικη να πει ψέματα για το ποιος την άφησε έγκυο, προτρέποντας την να πει ότι το παιδί είναι ενός συμμαθητή της, αφού ανακάλυψε ότι η κόρη της ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια που η μικρή ντυνόταν για να πάει σε ένα σχολικό χορό, τον Μάιο του 2017.

Επίσης η μητέρα κατηγορείται για την προσπάθεια της να πάρει την ανήλικη κόρη της σε κλινική ώστε να προχωρήσει σε έκτρωση, κάτι που οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν ενώ όπως σημειώνεται το κοριτσάκι που σήμερα είναι 12χρονών, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Σεπτέμβριο του 2017 τα οποίο και δόθηκε για υιοθεσία.

Επειδή ο δράστης αρνείτο τις κατηγορίες, ανάγκασαν την 10χρονη να καταθέσει ενώπιον Δικαστηρίου και ο 34χρονος να καταδικαστεί σε 160 συνολικά χρόνια φυλάκιση, ενώ η μητέρα αναμένεται να δικαστεί στις 9 Οκτωμβρίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top