ΚΑΙΡΟΣ: Το βράδυ ζακέτα και τη μέρα μαγιό - Εδώ καλοκαίρι

ΚΑΙΡΟΣ: Το βράδυ ζακέτα και τη μέρα μαγιό - Εδώ καλοκαίρι

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Κυριακής (23/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 31 στα βόρεια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναμένεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση. Οι θερμοκρασίες την Τρίτη θα είναι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ μέχρι την Πέμπτη θα κυμανθούν κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE