ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΟΞΑστε την ξανά και ξανά.. στους πέντε ανέμους ο ΑΠΟΕΛ

ΔΟΞΑστε την ξανά και ξανά.. στους πέντε ανέμους ο ΑΠΟΕΛ

Μια από τις πιο μαύρες βραδιές στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη η Δόξα έκανε επίδειξη σε όλο το διάστημα του αγώνα και κατατρόπωσε τους ‘γαλαζοκίτρινους’.  

Τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δύσκολα από το πρώτο λεπτό για τους περσινούς πρωταθλητές. Μια απολαυστική Δόξα έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και από το3’ λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον Σαντίκ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την ομάδα του Χατζηλούκα όπου κρατούσε την μπάλα και ήταν αρκετά επικίνδυνη. Στο 26’ λεπτό της αναμέτρησης ο Ζάτλ με σουτ μέσα από την  περιοχή έκανε το 2-0 και στην συνέχεια ο ρεφ της αναμέτρησης αρνήθηκε πέναλτι για την Δόξα. Δεν είχε σταματημό η ομάδα του Χατζηλούκα και στο 35’ και πάλι με τον Σαντίκ ανενόχλητος να κάνει το 3-0.

Απίστευτα πράγματα στο ΓΣΠ με ένα ανύπαρκτο ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να κάνει απολύτος τίποτα. Με ασύνδετες γραμμές και με μια άμυνα κωμικοτραγική να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να ελέγξει τους επιθετικούς της Δόξας.

Στο δεύτερο μέρος αν και όλοι ανέμεναν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερο και θα προσπαθήσει να μπει στον αγώνα κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Η Δόξα σκόραρε και τέταρτο τέρμα από το πρώτο λεπτό της επανάληψης και συνέχισε το πάρτι χωρίς τελειωμό. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να σκοράρει με τον Σόουζα, ανέλπιστα όμως. Δεν κατάφεραν να κάνουν σέντρα και αμέσως οι ποδοσφαιριστές της Δόξας έκαναν το 1-5 με τον Σαντίκ και πάλι. Το μόνο πράγμα που κατάφερε στην συνεχεια να κάνει ο ΑΠΟΕΛ ήταν να μειώσει στο σκορ 2-5 όταν ο Ντε Βινσέντι σκόραρε με δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή

Ένα αποκαρδιωτικό ΑΠΟΕΛ έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την ανώτερη Δόξα και δέχτηκε μια ταπεινωτική ήττα. Τεράστια τα προβλήματα για τους ‘γαλαζοκίτρινους’ του Γιώργου Κωστή που καλούνται άμεσα να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ανασυνταχτούν. 

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ:Βάτερμαν, Αρτυματάς, Ρέζα, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Μιλάνοφ(46’ Σόουζα), Μοράις, Βούρος(24’ Αλωνεύτης), Ιωάννου(62’ Κασίνι), Ντελατόρε, Καρλάο.

Δόξα:Γκρέμπσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Σαντίκ, Παπαφώτης(76’ Τίντσου), Μπόλγιεβιτς(90’ Παχίπης), Ασαμόα, Χατζηβασίλης(83’ Λουίς Κάρλος), Ζάτλ, Μπογκτάν Μιτρέα, Νελσίνιο

Σκόρερς:

Σαντίκ(4’ ,35’ , 67’) , Ζάτλ (27’), Παπαφώτης (49’) / Σόουζα (66’) Ντε Βινσέντι (70’)

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top