ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λες κι είναι ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ… Αν δεν ήταν η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ του Λέβι…

Λες κι είναι ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ… Αν δεν ήταν η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ του Λέβι…

Τούτη τη σκέψη κάναμε, παρακολουθώντας το χθεσινό παιχνίδι της Ανόρθωσης με την Αλκή. Υπάρχει η εντύπωση, ότι μερικοί παίχτες είναι τσακωμένοι μεταξύ τους, όπως και ο Λέβι με μερικούς παίχτες. 

Φυσικά τα προβλήματα στην Κυρία δεν ξεκίνησαν τις τελευταίες εβδομάδες, που άρχισε το πρωτάθλημα. «Κατοικοεδρεύουν» μέσα στα αποδυτήρια από τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Δεν περιμένουμε να βγει άνθρωπος από τη διοίκηση να μας το επιβεβαιώσει, ότι αν δεν ήταν το σεβαστό ποσό της αποζημίωσης του Ρόνι Λέβι, η διοίκηση θα καλούσε ήδη τον Ισραηλινό τεχνικό για να του δείξει την πόρτα. 

Να κάνει αυτός κίνηση προς την έξοδο, δεν το νομίζουμε… Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει, από τις δηλώσεις που κάνει στις συνεντεύξεις τύπου, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top