ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΒΩΝ: Αγκαλιές και φιλιά μεταξύ των φερόμενων εκτελεστών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΒΩΝ: Αγκαλιές και φιλιά μεταξύ των φερόμενων εκτελεστών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πιστόλια και αλεξίσφαιρα γιλέκα έφεραν οι αστυνομικοί οι οποίοι μετέφεραν τους τρεις Σέρβους στο Δικαστήριο το πρωί της Δευτέρας 24/09, με τους δεύτερους να είναι συγκρατημένα χαρούμενοι.

Του Μιχάλη Μενελάου

Η παρουσία των μελών της Αστυνομίας στον χώρο ήταν αισθητή, τόσο εκτός, όσο και εντός της δικαστικής αίθουσας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως εντός της δικαστικής αίθουσας υπήρχαν 13 αστυνομικοί, εκ των οποίων πέραν των μισών έφεραν οπλισμό και αλεξίσφαιρα.

Με την προσέλευσή της στην αίθουσα, η δικηγόρος υπεράσπισης των τριών ανδρών, ανέφερε πως οι πελάτες της ήταν ενθουσιασμένοι από την απόφαση για αναστολή της δίκης και απαλλαγής τους από τις κατηγορίες που τους βάραιναν. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «είναι χαρούμενοι που θα δουν τα παιδιά τους».

Από την άλλη οι τρεις άνδρες, κατά την είσοδό τους στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου εμφανίστηκαν συγκρατημένοι και σοβαροί, χωρίς να δείξουν τη χαρά τους που θα επέστρεφαν πίσω στην πατρίδα τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΒΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ: Οι μάρτυρες άφησαν «ξεκρέμαστη» τη Νομική Υπηρεσία

Με το πέρας της διαδικασίας οι τρεις άνδρες, φανερά χαρούμενοι, ευχαρίστησαν και φίλησαν τη δικηγόρο τους την οποία ρωτούσαν για το πώς θα επανακτούσαν τα προσωπικά τους αντικείμενα που είχαν στα κελιά τους στις Κεντρικές Φυλακές, καθώς δεν θα επέστρεφαν σε αυτές αλλά θα μεταφέρονταν στα κρατητήρια της Λακατάμιας και εν συνεχεία στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για να απελαθούν από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συνήγορος τους, τους διαβεβαίωσε πως θα τους επιστραφούν τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ τους ανέφερε στην αγγλική γλώσσα «αύριο θα πετάξετε».

Υπενθυμίζουμε πως οι διώξεις εναντίον των τριών Σέρβων αναστάληκαν και απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες που τους βάραιναν.

Κατηγορίες οι οποίες αφορούσαν τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης φόνουσυμμετοχής σε εγκληματική οργάνωσησυμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Οι τρεις άνδρες κατηγορούνταν πως σχεδίαζαν τις δολοφονίες των Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούη), Ιωσήφ Ιωσήφ (Σήφη), Χρίστο Δημητρίου (Τσιάκκα) όπως επίσης και του Φάνου Καλοψιδιώτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top