ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί για οκτώ ημέρες - Τι διερευνάται για 27χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί για οκτώ ημέρες - Τι διερευνάται για 27χρονο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε τη Δευτέρα (24/9) διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 27χρονου κατοίκου Λάρνακας.

Ο 27χρονος συνελήφθη σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 80 γραμμαρίων κοκαϊνης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο 23:00 το βράδυ της Κυριακής (23/9) μέλη του Κλιμακίου Λάρνακας της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο στην οδό Νίκου Καζαντζάκη στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 27χρονος από τη Λάρνακα, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν 80 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για 8 μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top