Θλίψη για το χαμό γνωστού Ανορθωσιάτη – Ήταν γνωστός ως «Ζαμόρας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θλίψη για το χαμό γνωστού Ανορθωσιάτη – Ήταν γνωστός ως «Ζαμόρας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Έφυγε» από τη ζωή στις 5 Σεπτεμβρίου ο αδελφός του αείμνηστου Αντώνη Παπαδόπουλου , Αντρέας, γνωστός στην Αμμόχωστο ως «Ζαμόρας».

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Γεννήθηκε στην ενορία του Αγίου Μέμνωνα στην Αμμόχωστο και το 1975 εγκαταστάθηκε στην μακρινή Αυστραλία.

Την προηγούμενη σεζόν παρακολούθησε για τελευταία φορά παιχνίδι της αγαπημένης του Ανόρθωσης στην προσωρινή μας έδρα κατά την εδώ παραμονή του.

Η σωρός του μεταφέρθηκε στην Κύπρο, και η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα στις 14:30.

H οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπώντος. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραστεί στην κηδεία.

image001

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό 2025-2026: Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι διαλόγου, δομών και προκλήσεων

Κυπριακό 2025-2026: Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι διαλόγου, δομών και προκλήσεων

Το Κυπριακό ζήτημα εισέρχεται σε μια νέα φάση που συνδυάζει διπλωματική κινητικότητα, διεθνές ενδιαφέρον και πολιτικές αντιθέσεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE