ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Πιθανόν να ήθελε λύτρα ο 35χρονος –Δηλώσεις Υπουργού

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Πιθανόν να ήθελε λύτρα ο 35χρονος –Δηλώσεις Υπουργού

Το ενδεχόμενο να προέβη ο 35χρονος στην απαγωγή των 10χρονων μαθητών προκειμένου να αποκομίσει μεγάλο οικονομικό όφελος, εξετάζει η Αστυνομία.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, σε τοποθετήσεις που έκανε λίγο πριν από τις 15:30 (25/09) έξω από την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας και μετά το αίσιο τέλος του θρίλερ απαγωγής των 10χρονων.

Ο κ. Νικολάου, ανέφερε ακόμη ότι το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο επρόκειτο να οδηγηθεί για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας νωρίς το απόγευμα, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές με κάποιον αρνητικό τρόπο μέχρι τώρα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως εμμέσως έστειλε και το μήνυμα ότι πολλοί κατέφυγαν σε… σεναριολογία, σε σχέση με τα κίνητρα του δράστη.

Σημειώνεται ότι δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του ενός εκ των δύο 10χρονων, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν στον εντοπισμό του παιδιού του και του φίλου του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE