LIFESTYLE

«Η Κύπρος δεν έχει καταθέσει τα χρήματα για τις πυρκαγιές στο Μάτι» - Αποκαλύψεις Νίκης Βίσση

«Η Κύπρος δεν έχει καταθέσει τα χρήματα για τις πυρκαγιές στο Μάτι» - Αποκαλύψεις Νίκης Βίσση

Η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη, «ανοίγει» την καρδιά της και μιλά για το σπίτι της οικογένειάς της στο Μάτι, το οποίο κάηκε, όπως άλλα τόσα στις πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου.

Μάλιστα, μιλώντας στο περιοδικό Down Town, η Νίκη Βίσση Μπούφη, ερωτηθείς για τα λεφτά που έδωσε η Κύπρος στους πληγέντες (ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ) είπε ότι ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, όταν μίλησε στους κατοίκους, τους ανέφερε ότι: «Η Κύπρος δεν έχει καταθέσει ακόμα τα χρήματα!».

Η αδελφή της αγαπημένης τραγουδίστριας, είπε σχετικά με αυτή τη δήλωση ότι: «Πολλοί, πράγματι, αναρωτιούνται πού θα πάνε αυτά τα λεφτά… Υπάρχει κόσμος που ακόμη μένει μέσα σε κατασκηνώσεις, που μια τους δίνουν το συσσίτιο και μια τους το κόβουν».

«Υπάρχει πάντως πολύς κόσμος στην Κύπρο που φοβάται για το που θα καταλήξουν αυτά τα χρήματα που έχουν προσφερθεί», επισήμανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (σ.σ. δημοσιογράφος) στην Νίκη Βίσση, με την ίδια να απαντά λέγοντας: «Αυτή είναι η μόνιμη συζήτηση των κατοίκων! Όλοι αναρωτιούνται πού θα πάνε αυτά τα λεφτά. Ποιος τα έχει, ποιος τα διαχειρίζεται, πού θα δοθούν… Ας το ψάξει η Κύπρος. Έχω ακούσει ότι σκοπεύουν να δώσουν αυτά τα λεφτά «σε έργα κοινής ωφελείας». Ποιας «κοινής ωφελείας»; Το Μάτι, το κόκκινο λιμανάκι, δεν έχουν ούτε γηροκομεία, ούτε σχολεία, ούτε πάρκα. Οι κάτοικοι έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα», κατέληξε.

Πάντως, αξίζει να θυμίσουμε ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση πρόσφερε στους πληγέντες το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου μέσω τηλεμαραθώνιου, μάζεψε γύρω στις 200 χιλ. ευρώ, ενώ πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και συναυλίες στις οποίες έγιναν εισφορές. Επιπλέον, άνοιξαν λογαριασμοί σε τράπεζες όπου κόσμος μπορούσε να καταθέσει χρηματικό ποσό που επιθυμούσε, ενώ υπήρχαν και άτομα που προσέφεραν με άλλους τρόπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top