ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ετοιμάζουν πρατήριο καυσίμων οι τ/κ

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ετοιμάζουν πρατήριο καυσίμων οι τ/κ

Και πρατήριο βενζίνης ετοιμάζονται να ανοίξουν οι τ/κ κοντά στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», οι τ/κ ετοιμάζουν πολύ μεγάλο πρατήριο καυσίμων στον δρόμο του Οδοφράγματος, στην περιοχή Αγίου Μέμνονα.

Το - υπό ανέγερση- κτήριο του πρατηρίου, είναι κοντά στην περιοχή του «Δίστρατου του Δράκου», βρίσκεται κάτω από το άσπρο τζαμί.

Η απόσταση του τ/κ πρατηρίου από τα δύο πρατήρια που υπάρχουν στον δρόμο προς το οδόφραγμα που βρίσκονται στην Δερύνεια, δεν ξεπερνά τα 6 χλμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας πάντως, οι γενικότερες εργασίες των τ/κ στην περιοχή, είναι σε προχωρημένο στάδιο. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE