ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποχωρεί από την Hermes Airports και αναλαμβάνει καθήκοντα στην Europa Donna

 Αποχωρεί από την Hermes Airports και αναλαμβάνει καθήκοντα στην Europa Donna

Καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή αναλαμβάνει στην Europa Donna Cyprus ο Αδάμος Ασπρής, ο οποίος αποχώρησε μετά από 11 χρόνια από την θέση του εκπροσώπου Τύπου των αεροδρομίων Κύπρου.

Ο Αδάμος Ασπρής, προσέφερε τις υπηρεσίες του για 11 ολόκληρα χρόνια στην Hermes Airports, από το πόστο του εκπροσώπου Τύπου των κυπριακών αεροδρομίων και διευθυντής επικοινωνίας της εταιρείας,  ωστόσο πλέον ανέλαβε καθήκοντα στην Europa Donna Cyprus.

Από το 2007 μέχρι το 2018, είχε την ευθύνη για ενημέρωση του κοινού, για θέματα που αφορούσαν την καθημερινή λειτουργία των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, αλλά και για τις περιπτώσεις κρίσεως.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Ασπρής, εργάστηκε στο παρελθόν και ως δημοσιογράφος.

Επιπλέον, το 2014 συμμετείχε στις ενδοκοινοτικές διαπραγματεύσεις που διεξάγονταν στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο των συναντήσεων Ε/Κ και Τ/Κ κομμάτων για το Κυπριακό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top