ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χοντραίνει η ΚΟΝΤΡΑ, αντί να εξομαλύνεται…

Χοντραίνει η ΚΟΝΤΡΑ, αντί να εξομαλύνεται…

Πριν καμιά εβδομάδα γράφαμε (ΕΔΩ) ότι προσπάθησαν μερικοί να φέρουν κοντά τη διοίκηση του Απόλλωνα και την ηγεσία των οργανωμένων οπαδών (ΠΑΝΣΥΦΙ). 

Έγινε η εν λόγω κίνηση, αλλά από τις τελευταίες ανακοινώσεις των οργανωμένων αντιλαμβανόμαστε, ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα (διαβάστε την ΨΕΣΙΝΗ ανακοίνωση) μετά τη «σύγκρουση» τους με αφορμή τα γεγονότα στο «Ολύμπικο». 

Όχι μόνο δεν εξομαλύνεται η κατάσταση, αλλά η κόντρα χοντραίνει. Ουδείς μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. 

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και η διοίκηση του, νιώθουν δυνατοί, επειδή έχτισαν σπουδαία ομάδα και φέτος, ικανή να πετύχει αυτά που δεν κατάφερε πέρσι.

Toύτο ισχύει και στο οικονομικό κομμάτι, επειδή η πρόκριση στους ομίλους, τους βοήθησε να αποτρέψουν τυχόν πονοκεφάλους που θα συναντούσαν στη διάρκεια της χρονιάς… 

Χωρίς να παίρνουμε το μέρος των οργανωμένων, επειδή έχουν κι αυτοί τα λάθη τους, θα πρέπει να βρει τον τρόπο η διοίκηση να διαχειριστεί αυτό το ζήτημα. 

Ενδεχομένως να τους χρειαστεί, τους οργανωμένους, σε κάποια φάση. Επιλέγοντας την οδό της μετωπικής σύγκρουσης, παίρνει τα ρίσκα της. 

Να το θέσουμε διαφορετικά. Ένα παιδί που… παραστρατεί και μπλέκει με κακές παρέες, δεν το «αποκληρώνει» η οικογένεια του. 

Κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση στον Απόλλωνα, με την κόντρα της διοίκησης με τους οργανωμένους. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top