Χοντραίνει η ΚΟΝΤΡΑ, αντί να εξομαλύνεται…

Χοντραίνει η ΚΟΝΤΡΑ, αντί να εξομαλύνεται…

Πριν καμιά εβδομάδα γράφαμε (ΕΔΩ) ότι προσπάθησαν μερικοί να φέρουν κοντά τη διοίκηση του Απόλλωνα και την ηγεσία των οργανωμένων οπαδών (ΠΑΝΣΥΦΙ). 

Έγινε η εν λόγω κίνηση, αλλά από τις τελευταίες ανακοινώσεις των οργανωμένων αντιλαμβανόμαστε, ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα (διαβάστε την ΨΕΣΙΝΗ ανακοίνωση) μετά τη «σύγκρουση» τους με αφορμή τα γεγονότα στο «Ολύμπικο». 

Όχι μόνο δεν εξομαλύνεται η κατάσταση, αλλά η κόντρα χοντραίνει. Ουδείς μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. 

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και η διοίκηση του, νιώθουν δυνατοί, επειδή έχτισαν σπουδαία ομάδα και φέτος, ικανή να πετύχει αυτά που δεν κατάφερε πέρσι.

Toύτο ισχύει και στο οικονομικό κομμάτι, επειδή η πρόκριση στους ομίλους, τους βοήθησε να αποτρέψουν τυχόν πονοκεφάλους που θα συναντούσαν στη διάρκεια της χρονιάς… 

Χωρίς να παίρνουμε το μέρος των οργανωμένων, επειδή έχουν κι αυτοί τα λάθη τους, θα πρέπει να βρει τον τρόπο η διοίκηση να διαχειριστεί αυτό το ζήτημα. 

Ενδεχομένως να τους χρειαστεί, τους οργανωμένους, σε κάποια φάση. Επιλέγοντας την οδό της μετωπικής σύγκρουσης, παίρνει τα ρίσκα της. 

Να το θέσουμε διαφορετικά. Ένα παιδί που… παραστρατεί και μπλέκει με κακές παρέες, δεν το «αποκληρώνει» η οικογένεια του. 

Κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση στον Απόλλωνα, με την κόντρα της διοίκησης με τους οργανωμένους. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.