ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μαγκιά αστυνομικού -Ζήτησαν και συγγνώμη οι Αιγύπτιοι που προκάλεσαν ένταση

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μαγκιά αστυνομικού -Ζήτησαν και συγγνώμη οι Αιγύπτιοι που προκάλεσαν ένταση

Χάρη στην καταλυτική επέμβαση μέλους της Αστυνομίας, αποφεύχθηκε η κλιμάκωση της έντασης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, το πρωί της Πέμπτης (4/10).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης, ομάδα 12-15 ατόμων, συγγενείς και φίλοι ενός εκ των δύο θανόντων, του τροχαίου της Τρίτης (2/10), μαζεύτηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ζητώντας εξηγήσεις για την καθυστέρηση στην παράδοση της σορού του άτυχου Αιγύπτιου.

Άμεσα, ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στο χώρο, όπου σε πρώτη φάση απομάκρυναν τους διαμαρτυρόμενους από το κτήριο του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, αλλά χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξε μέλος της Αστυνομίας, ξεκίνησε συζήτηση μεταξύ συγγενή του αποθανόντα. Όταν έγινε κατανοητός ο λόγος της παρουσίας των Αιγυπτίων, ξεκίνησε μια προσπάθεια έτσι ώστε η σορός να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν.

Η γραφειοκρατεία και η έλλειψη ενημέρωσης από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, φαίνεται να ήταν η αιτία που προκάλεσε την αγανάκτηση των φίλων και συγγενών.

Συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο θυμάτων του τροχαίου, μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε ότι στην πατρίδα η οικογένεια περιμένει να ξεκινήσει τις διαδικασίας ταφής. "Η μάνα του είναι στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ", συμπλήρωσε.

Τελικά, το μέλος της Αστυνομίας, ενημέρωσε την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, η οποία με τη σειρά της, αφού έκρινε ότι το θέμα ήταν ανθρωπιστικό, προχώρησε στα ανάλογα διαβήματα και ενημέρωση, με αποτέλεσμα το θέμα να λήξει.

Λίγο πριν αναχωρήσουν από το χώρο του νοσοκομείου, αριθμός Αιγυπτίων ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση και ευχαρίστησαν το μέλος της Αστυνομίας που στη στιγμή της έντασης, έδρασε με ψυχραιμία και ανθρωπιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top