ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ORDINATIO πρωτοπορεί και μετατρέπει τους κοινούς τοίχους σε κήπο

Η ORDINATIO πρωτοπορεί και μετατρέπει τους κοινούς τοίχους σε κήπο

Ένας πράσινος τοίχος , είναι ένας τοίχος εν μέρει ή πλήρως καλυμμένος με πράσινο που περιλαμβάνει ένα μέσο καλλιέργειας, όπως στο έδαφος ή ένα υπόστρωμα. Οι πράσινοι τοίχοι που προσφέρει η εταιρεία μας διαθέτουν επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής νερού. Ένας πράσινος τοίχος είναι επίσης γνωστός ως ζωντανός τοίχος ή κατακόρυφος κήπος. Παρέχει επίσης μόνωση για τη διατήρηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του κτηρίου.

Το πιο κύριο χαρακτηριστικό των πράσινων τοίχων είναι τα φυτά. Έτσι ένα από τα πιο κρίσιμα βήματα κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού είναι η επιλογή φυτών. Η προσέγγιση μας εξετάζει διεξοδικά τα κλίματα , τους συντελεστές ανάπτυξης και τις συνθήκες φωτισμού για να εξασφαλιστεί το σωστό είδος που ορίζεται για το σωστό σημείο στον τοίχο. Χρώμα φύλλου , υφή φύλλου, εποχή ανθοφορίας και εποχιακό ενδιαφέρον είναι όλα όσα λαμβάνονται υπόψη για τη δημιουργία διαβίωσης συνθέσεων που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε είδους, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα οπτικά εντυπωσιακό σύνολο.

Δώστε στο χώρο σας την ταυτότητα και τη ζωντάνια που αναζητάει με το πολυβραβευμένο προϊόν που παρέχετε αποκλειστικά από την Ordinatio σε όλη την Κύπρο. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση της αισθητικής που προσφέρει η τεχνοτροπία του Green Wall, από το Radisson Blu, το νέο κόσμημα της Λάρνακας που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά στην Κύπρο και έχει εμπιστευτεί αποκλειστικά την διακόσμηση του στην Ordinatio.

Με τη μέθοδο αυτή μπορείτε να έχετε ένα πράσινο και ανθισμένο κήπο μέσα και έξω από το σπίτι σας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top