Ποντάρουν ΠΑΝΩ του στην ΚΟΠ!

Ποντάρουν ΠΑΝΩ του στην ΚΟΠ!

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ορίστηκε να διαιτητεύσει το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Δόξα και ΕΝΠ στο Μακάρειο.

Ο Κωνσταντίνου σφύριξε και πέρσι προς το τέλος κάποια παιχνίδια 1ης κατηγορίας και στην ΚΟΠ ποντάρουν πολλά στο νεαρό ανερχόμενο διαιτητή. Βλέπετε είναι έλλειψη σήμερα οι καλοί διαιτητές που να είναι νεαροί και υποσχόμενοι.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η πορεία του Κωνσταντίνου και εμείς ευχόμαστε πως θα είναι αμερόληπτος και να μοιράζει το καρπούζι στη μέση. Μοναδικός κριτής το γήπεδο και ο χρόνος.

Ίδωμεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE