ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα ΠΕΣΕΙ το ΜΕΤΡΟ;

ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα ΠΕΣΕΙ το ΜΕΤΡΟ;

Όσοι το είχαν δεδομένο πως θα έπεφτε το μέτρο της κάρτας μετά τις πρώτες αγωνιστικές φαίνεται πως έπεσαν έξω.

Αρκετός κόσμος είναι που θεωρεί πως αυτό το μέτρο είναι προσωρινό όμως όσο περνά ο καιρός φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποια πρόθεση για να πέσει.

Όμως επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και θα δούμε…τι θα δούμε με το θέμα της κάρτας φιλάθλου.

Η αλήθεια είναι πως η προσέλευση του κόσμου μειώθηκε αισθητά και πλέον δεν βλέπουμε κόσμο στο γήπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE